torstai 17. lokakuuta 2013

Hienotasoite

Hienotasoite on nimensä mukaisesti aivan mahtava tuote!
Alunperin hienotasoite on tarkoitettu seinä-, kattopintojen osa-, sauma- ja ylitasoituksiin, sekä viimeistelyyn ja pienten kolojen tasoitukseen.
Itse olen sitä käyttänyt aseen pienien kolojen täyttämiseen, saumojen piilottamiseen ja uretaani pinnan päällystämiseen ennen maalaamista sillä uretaani imee itseensä paljon maalia ja jättäisi pinnan huokoiseksi ilman hienotasoitetta.

Hienotasoite ei sisällä asbestia tai lasikuitua, joten sen levittäminen paljain käsin tai hengittäminen ei ole vaarallista. Itse en ole ainakaan huomannut mitään levittäessäni sitä paljain käsin. 
Tasoitteen levitys ei vaadi mitään erikoisia tiloja, riittää kunhan suojaa työtason jollakin joka saa mennä sotkuun.

Hienotasoite on heti käyttövalmis ja vesiohenteinen, joka on kevyt työstää ja helppo hioa. Tuote on hajuton ja väriltään vaalean harmaa, joka tekee päälle maalaamisesta helppoa.

Tuotetta löytää lähes kaikista rautakaupoista kuten Biltema, Bauhause, Byggmax, K-Rauta, motonet, Tikkurila ja jne.
Saattaa löytää joskus myös supemarketeista kuten Prisma, mutta se riippuu ihan jokaisen marketin tuotevalikoimasta joten suosittelen kääntymään suosiolla rautakauppojen puoleen.


Käyttöohje:
Tarkista, että pinta on puhdas ja kuiva ennen tasoitteen levittämistä.
Levitä tasoite pintaan käyttämällä lastaa tai käsiä. 
Täyttökyky on 0-3mm yhdellä tasoitus kerralla. Suurempien kolojen täytössä tasoitus on tehtävä useampaan kertaan. Hiontaja päällemaalaus 2-10 tunnin kuluttua. Hiontapaperi suositus P120.

Väri: Vaalean harmaa tai valkoinen (riippuen merkistä)
Levittäminen: Laastalla, veitsellä tai käsin
Levityslämpötila: +5˚C - +35˚C
Välineiden puhdistus: Vedellä ja tarvittaessa saippualla 
Kuivumis aika: +20˚C: 1mm/h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti